Alain Mikli

Alain Mikli

Alain Mikli staat voor luxe en design. De brillen worden gekenmerkt door de prachtige kleuren en dessins van de cellulose acetaat platen, die exclusief voor Alain Mikli worden ontwikkeld in Italië, in samenwerking met Mazzucchelli. Op ambachtelijke wijze met het ‘made in passion’ volledig handgemaakt in de Jura in Frankrijk en ontworpen door eyewear designer Alain Mikli. Met zijn fantasie en kenmerkende stijl weet Mikli al ruim 30 jaar constant te vernieuwen en slaagt hij er steeds opnieuw in om van een gebruiksvoorwerp een klein kunstwerkje te maken. Daarbij hanteert hij altijd een juist mix van eenvoud en luxe.

 

De Alain Mikli collectie  richt zich op alle mannen en vrouwen die waarde hechten aan de authenticiteit van een product. Voor mensen met passie voor stijl, die gaan voor een sublieme look. De brillen van Alain Mikli zijn brillen om mee te zien en gezien te worden!

 

”ik probeerde de industrie in zijn geheel toegankelijker te maken en te destabiliseren als het gaat om stijl, van zowel de commerciële als communicatieve kant”

alain mikli 1990

 

AGENDA

Twitter

Wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij houden u via e-mail op de hoogte