facebookfacebookfacebookfacebook

Kinderbrillen

Zonnebrillen

We beginnen met de vraag, hoe belangrijk is een zonnebril nou eigenlijk?

Zonnebrillen zijn natuurlijk een geweldig mode-item, je ziet ze overal voorbij komen, groot, klein, gekleurd, metaal, kunststof, retro, modern etc. Als het maar fashionable is. Maar het allerbelangrijkste naast dit fashion statement is natuurlijk de bescherming die een zonnebril biedt!

Zonnebrillen zijn heel belangrijk als het gaat om de gezondheid van het oog. Zo houden ze ultraviolette straling tegen van de zon, deze stralen zijn heel schadelijk voor je ogen. Een zonnebril beschermt de ogen ook tegen verbranding. Net zoals je huid door zonnestralen kan verbranden, kan dit ook bij je ogen gebeuren met gevolg van zeer pijnlijke ogen. Uit onderzoek is gebleken dat bij het niet dragen van de juiste oogbescherming een verhoogde kans is op maculadegeneratie en staar. En wat te denken van de huid rondom de ogen?

Een andere boosdoener voor de ogen is sneeuw, sneeuwblindheid is een gevolg van uv-stralen die in de ogen terecht zijn gekomen. Sneeuwblindheid is een tijdelijke maar pijnlijke zonnebrand aan het oogoppervlak. Heel simpel te voorkomen met de juiste zonnebril/sportbril.

Verder moeten we het natuurlijk ook hebben over watersport… een gelegenheid waarbij een zonnebril veel ellende kan besparen.

Eigenlijk moet het gewoon vanzelfsprekend zijn dat het dragen van een zonnebril bijna altijd een goed idee is, als je op weg bent of gewoon een wandeling maakt, welke reden dan ook, pak die zonnebril.

Conclusie: investeer altijd in een goede zonnebril (zeker ook voor kinderen en tieners).

We hebben een groot assortiment zonnebrillen bij ons in de winkel, o.a. :

-Anne & Valentin

-Tom Ford

-Caroline Abram

-Oliver Goldsmith

-Web Eyewear

-Vespa

-Noote Eyewear

-Germano Gambini

Tevens kunnen we natuurlijk ook de zonnebrillen op sterkte leveren. Bijv. Multifocaal in degrade. Mooie meekleurende glazen met een zacht beschermend filter. Optimaal gemak daar gaan wij voor.

Graag adviseren wij jou natuurlijk hierbij, wat past bij jou, etc.

 

 

lunor
Anne valentin
Tom Davies
Caroline Abram
Face a face
Alain Mikli

Wilt u meer informatie?

Vul het contactformulier in en wij houden u op de hoogte.

==

© {2019} Franszzp13. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper