facebookfacebookfacebookfacebook

Kinderbrillen

 

Sportbrillen

Bescherming is heel belangrijk!!

Hoe belangrijk zijn je ogen tijdens het sporten? Heel belangrijk, ze zijn je belangrijkste hulpmiddel.

Tennissen, golf, hardlopen, wielrennen, voetballen,…. Etc. Voor elke sport draag je andere schoenen…, zo heb je voor iedere sport ook een andere bril. Een bril met glazen die het contrast verhogen of zich aanpassen aan de licht omstandigheden, een bril/montuur die om je gezicht vormt zodat je een breder gezichtsveld krijgt of lekker licht in het gewicht is.. Zo stelt elke sport zijn eigen eisen aan een bril. Je kan natuurlijk contactlenzen dragen onder je sportbril, de brillen kunnen ook allemaal op sterkte geleverd worden.

Ons merk Wiley X staat erom bekend sportbrillen te bieden die je ogen kunnen beschermen tegen vermoeidheid en beschadigingen. Eén daarvan is de gepatenteerde Facial Cavity - afdichting: een verwijderbare pakking die wind, stofdeeltjes, stuifmeel en misschien wel het belangrijkst, perifeer (buitenste) licht uitsluit.

Fijnstof en pollen, evenals wind en kou kunnen oogirritatie veroorzaken. De sportbrillen zijn ideaal voor wie last heeft van hooikoorts. Perifeer licht kan ook de optische helderheid verminderen. Het dragen van een normale zonnebril in winderige omstandigheden beschermen je ogen tot op zekere hoogte. Wanneer je een volle dag in een intense zon verkeert met deze andere elementen, zullen je ogen vermoeid raken en gaan tranen.

Neem gerust een kijkje bij ons in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

 

Kinderbrillen

Wilt u meer informatie?

Vul het contactformulier in en wij houden u op de hoogte.

© {2019} Franszzp13. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper