SPORT(ZONNE)BRILLEN

Bescherming is alles!

Je ogen zijn je belangrijkste hulpmiddel als je een dag gaat sporten.

Tennissen, golf, hardlopen, fietsen, voetballen,…… voor elke sport draag je andere schoenen. Zo heb je voor iedere sport ook een andere bril. Een bril met glazen die het contrast verhogen of zich aanpast aan de licht omstandigheden, een bril die om je gezicht vormt zodat je een breder gezichtsveld krijgt, of lekker licht in het gewicht is. Zo stelt elke sport zijn eigen eisen aan een bril. Je kan natuurlijk contactlenzen dragen onder je sportbril, maar ze kunnen ook allemaal op sterkte geleverd worden. 

 

Wiley X staat erom bekend sportbrillen te bieden die je ogen kunnen beschermen tegen vermoeidheid en beschadiging. Eén daarvan is de gepatenteerde Facial Cavity ™ -afdichting: een verwijderbare pakking die wind, stofdeeltjes, stuifmeel en misschien wel het belangrijkst, perifeer licht uitsluit. 

Fijnstof en pollen, evenals wind, kunnen oogirritatie veroorzaken. Ideaal voor wie last heeft van hooikoorts. Perifeer licht kan ook de optische helderheid verminderen. Het dragen van een normale zonnebril in winderige omstandigheden beschermen je ogen tot op zekere hoogte. Wanneer je een volle dag in een intense zon verkeert samen met deze andere elementen, zullen je ogen vermoeid raken en zelfs gaan tranen.

AGENDA

1
Uitnodiging

OPENDAGEN

Graag nodigen wij jou uit op een van onze opendagen:

Donderdag       22-08 van 9.30 tot 17.30

Vrijdag              23-08 van 9.30 tot 22.00

Zaterdag          24-08 van 9.30 tot 18.00

Kom langs op onze opendagen en ontvang een leuke attentie.

2
2e glas gratis

Bij aanschaf van een complete bril geven wij op de 2e bril het 2e glas gratis*

Deze actie loopt tot 30 septermber 2019.

* vraag naar de voorwaarden. 

 

 

Twitter

Wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij houden u via e-mail op de hoogte