10DAYS

10DAYS

Be unexpected | or simple never regular

Wat begon als een spontaan idee werd al snel serious business. In 2007 lanceerde 10days haar eerste collectie bestaande uit 15 styles in 3 kleuren. Dit idee groeide uit tot een geliefd en veelzijdig feel good merk met een eigenzinnig karakter, altijd one step ahead. Het merk is inherent geworden aan een allround lifestyle. 10days is meer dan een modemerk. 10days is een gevoel. Een gevoel waar steeds meer mensen blij van worden. Voor 10days luidt het credo dat schoonheid van binnen zit, die alleen onderstreept hoeft te worden met basis kleding die puur is.
Dat is wat 10days benadrukt met haar collecties.

10days richt zich niet op een bepaalde doelgroep, maar spreekt een specifieke mindset aan; feel good, spiritualiteit en sportiviteit. Een gevoel en lifestyle dat door jong en oud omarmd wordt. No limits. 10days loves to make you shine!

Met haar consistente stijl creëert 10days unieke collecties die in het verlengde van elkaar liggen. Dit maakt combineren van verschillende seizoenen mogelijk. De collecties vullen elkaar aan en zorgen telkens voor een herwaardering van eerder aangeschafte styles en verrassende creatieve sets. De focus ligt hierbij op natuurlijke materialen, fijne pasvormen, hoge kwaliteit, lange levensduur en onverwachte combinaties en details.
Fun en comfort zijn hierbij essentieel.

 

 

 

 

 

Bekijk de collectie op onze webshop

Klik hier voor het bekijken van de nieuwe 10DAYS collectie.

AGENDA

1
Openingstijden

Maandag               Gesloten

Dinsdag               9.30 tot 17.30

Woensdag           9.30 tot 17.30

Donderdag          9.30 tot 17.30

Vrijdag                 9.30 tot 21.00

Zaterdag              9.30 tot 17.00

Zondag                Gesloten 

Twitter

Ik heb een nieuwe foto op Facebook geplaatst http://t.co/6CaunfKFMc

Ik heb een nieuwe foto op Facebook geplaatst http://t.co/vdWm5Dvmzj

Wilt u meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij houden u via e-mail op de hoogte